Succes verhaal Luca Dijk

Luca (19) is een nette en intelligente jongeman uit Zelhem. Tijdens zijn opleiding VWO N&T en N&G is hij voor een kennis tweemaal per week onderhoud gaan verrichten aan een natuurterrein. “Ik ben graag aan het klussen, vooral met houtbouw”. Luca heeft ervaring opgedaan met het bouwen van vlonders, hekken en afdaken. Als hobby sport hij graag en volgt survivaltrainingen.

Na het behalen van zijn VWO-opleiding wilde Luca graag werkervaring opdoen in de techniek.  Uiteindelijk is hij via via bij Mevaro Personeel terecht gekomen.

Luca: “Elektrotechniek vond ik het meest passen bij mij. Ik werk graag met mijn handen, een kantoorbaan zal mij snel gaan vervelen. Ik vind het leuk om te weten hoe de technische wereld in elkaar zit. Ik zou graag meer willen leren in de elektrotechniek en industriële automatisering. Mevaro denkt hierin graag met mij mee en ik heb hierdoor goede ervaringen met hun. Ze kijken naar mijn interesse en wat ik kan. Ik wil graag werken in een sector waar ik weinig kennis over had en wil werkervaring opdoen”.

Wij hebben Luca geplaatst bij een elektrotechnisch bedrijf. Inmiddels is hij hier zes maanden aan het werk. Hij werkt samen met collega’s, aan elektrotechnische installaties o.a. het leggen van netwerkkabels, monteren van stopcontacten en het installeren van stroom-verdeelkasten.

Mevaro Personeel heeft Luca met plezier aan een baan geholpen in de elektrotechniek. Onze ervaring is dat Luca een enthousiaste en leergierige jongeman is. Luca geeft aan in de toekomst een opleiding te willen volgen richting de civiele techniek.

Luca: “Mevaro is een bedrijf die geïnteresseerd is in mij als persoon en niet alleen als werknemer, daar ben ik zeer tevreden over”.

(Foto’s: elektrotechniek werkzaamheden en hobby houtbouw Luca Dijk)