Maandag 29 november heeft Isabel Langenhorst een bezoek gebracht aan de werkplaats van Hescon Industries B.V. Steve Frenken, projectleider bij Hescon, heeft haar een rondleiding gegeven in het mooie pand aan de Rondweg Zuid 17 te Winterswijk.

 foto: Steve Frenken

Hescon Industries B.V. is een leverancier, adviseur, ontwikkelaar en producent van totaaloplossingen in de industriële automatiseringsbranche. Door diverse samenwerkingen met maatgevende fabrikanten, kunnen ze als leverancier ondersteunen bij een individueel onderdeel van het ontwikkeltraject. Echter voorzien ze ook in het realiseren van een totaaloplossing.

+/- 3 jaar geleden was Hescon op zoek naar goed gekwalificeerd personeel en kwam via een gezamenlijke klant uit bij Mevaro Personeel. Hierna was snel de eerste match gemaakt.

Steve verteld dat ze op zoek waren naar een leverancier die kon voorzien in het uitzenden van flexibel personeel, maar ook naar vaste medewerkers. “Het contact met Mevaro Personeel verloopt goed en de lijnen zijn kort”.

Momenteel is onze vrouwelijke paneelbouwer Monique aan het werk bij Hescon.

Zij is bezig met het monteren van componenten en het bedraden van een besturingskast die bedoeld is voor een waterzuivering installatie.