Mevaro Personeel: Deze powervrouwen helpen technisch personeel aan een baan

Transparant, flexibel en persoonlijk. Mevaro Personeel B.V. is hét detacheringsbureau in de Achterhoek en de rest van Gelderland op het gebied van technisch personeel. 

Sinds 2017 vormen oprichter Isabel Langenhorst en haar sidekick recruiter Manon Wolters het kloppend hart van het Doetinchemse Mevaro Personeel. Het bedrijf is opgericht als een onafhankelijke partij voor het detacheren en uitzenden van technisch personeel. Van elektromonteur en loodgieter tot kantoorfuncties, deze enthousiaste jonge dames helpen je bij het vinden van een passende baan. ‘Ieder individu heeft zijn kwaliteiten, alleen bij de juiste mensen komt dit tot uiting’, is hun motto.

Powervrouwen met een missie

Deze charmante powervrouwen kennen de arbeidsmarkt van binnen en van buiten. Potentiële werknemers worden daarom eerst uitvoerig gescreend: “Wij vragen naar interesses, kwaliteiten en opgedane kennis van potentiële medewerkers. Op basis van deze informatie zoeken wij een baan die echt bij de persoon past”, zegt Isabel over de wervingsprocedure. Bij Mevaro word je als werkzoekende niet van het kastje naar de muur gestuurd. Isabel: “Wij doen het eerste kennismakingsgesprek, regelen de voorwaarden en zorgen voor de uitbetaling van salarissen. Zo blijft alles in eigen beheer en zijn de lijntjes kort.” 

Bron: redactie indebuurt Doetinchem

De sleutel tot succes

De naam Mevaro staat voor: menselijk, enthousiast, verbinden, anticiperen, rationeel en ondernemend. Het bedrijf kenmerkt zich door haar persoonlijke benaderingen richting werknemers en opdrachtgevers. “Wij zijn nauw betrokken bij iedere bemiddeling en geloven dat deze werkwijze de sleutel tot succes is. Uiteindelijk streven wij ernaar om te werken met een vaste club van collegas richting de techniek in de provincie Gelderland”, vertelt Isabel over Mevaro’s filosofie. Samen met Manon is zij dan ook erg trots op iedereen die via Mevaro Personeel een geschikte baan heeft gevonden: “Het enthousiasme en de gedrevenheid waar zij mee werken, smaakt naar meer.”

Op en top professioneel

Mevaro Personeel zag het levenslicht in 2017 en timmert sindsdien hard aan de weg om een begrip te worden in de Achterhoek. “Wij doen meer dan alleen detacheren en uitzenden. Zo bieden we ook opleidingen aan, zodat werknemers zich blijven ontwikkelen”, zegt Manon stellig. Volgens de Doetinchemse gaan de korte lijnen en de persoonlijke manier van bemiddelen niet ten koste van de professionaliteit: “We zijn aangesloten bij de branchevereniging NBBU en dragen het SNA keurmerk NEN-4400. Dat klinkt ingewikkeld, maar wil zeggen: dat werknemers en opdrachtgevers de zekerheid hebben dat ze met een vakkundig, professioneel en betrouwbaar bedrijf te maken hebben.”

 

Bron: redactie indebuurt Doetinchem

Gebundelde krachten

In 2016 besloot Isabel dat het tijd was voor verandering: “Het was altijd een droom om ooit voor mezelf te beginnen. In 2017 is dit werkelijkheid geworden”, zegt Isabel trots. Zelf komt de Doetinchemse uit de uitzendbranche en kent de arbeidsmarkt en haar veranderde wetgeving als geen ander. De ambitie spat ervan af en onder het motto ‘opgeven bestaat niet’ is zij vastbesloten om werknemers en werkgevers te verbinden. Begin 2019 kreeg zij steun van de Doetinchemse Manon, wie haar carrière begon binnen de toeristische sector. Vanwege haar dienstverlenende achtergrond is dit geen rare stap: “Door mijn sociale en open karakter is het werk als recruiter mij op het lijf geschreven. Dat persoonlijke past bij mij en Mevaro Personeel”.

Zoek jij een nieuwe baan in de techniek én een professioneel intermediair die net dat stapje extra zet? Dan ben jij bij Mevaro Personeel aan het juiste adres. Bekijk hier de huidige vacatures óf kom eens langs. De koffie staat klaar!