Mevaro Personeel uw verbinder in de techniek en bouw

Mevaro Personeel houdt zich bezig met het verbinden van personeel naar een passende werkgever! Dat gebeurt transparant, flexibel en persoonlijk. Met een kundige en betrokken aanpak is Mevaro een gedegen partner voor kandidaten en bedrijven. “Wij gaan voor een langdurige samenwerking met gekwalificeerd en enthousiast personeel.”

Mevaro Personeel in Doetinchem is sinds de oprichting in 2017 de verbinder in de Achterhoek. Zij staan bekend als specialist in personeelsoplossingen. Van elektromonteurs, loodgieters, servicemonteurs, bouwpersoneel tot kantoormedewerkers, Mevaro weet steeds de juiste verbinding te leggen. De powervrouwen van Mevaro Personeel, kennen de arbeidsmarkt als geen ander en zijn betrokken bij elke stap van het proces. Bent u op zoek naar een nieuwe baan of het invullen van een vacature, Isabel Langehorst en Manon Wolters helpen u graag verder. Ze werken met veel plezier en passie en kennen de arbeidsmarkt op hun duimpje. Mevaro is aangesloten bij de NBBU, een garantie dat u met een vakkundige en betrouwbare organisatie te maken heeft.

Vacatures

Mevaro heeft een ruime selectie in vacatures. Vakgebieden zijn werktuigbouwkunde, metaal, fabricatie, installatietechniek , elektrotechniek, kantoorprofessionals en bouw. Voor meer informatie neem contact op of loop gerust eens binnen. De koffie staat klaar!

Contactgegevens

Edisonstraat 84 | 7006 RE Doetinchem | E: info@mevaro.nl | I: www.mevaro.nl | T: 0314 – 210007

mm06_Mevaro Personeel-1-2lig advertorial kopie