Mevaro is een betrokken en persoonlijke intermediair voor het bemiddelen van personeel in de technische branche. Onze sectoren zijn onder te verdelen in metaal, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek. Mevaro streeft naar werken met een vast team van medewerkers in de provincie Gelderland. Er wordt gekeken naar kennis, kunde en kwaliteiten van medewerkers en welke ontwikkelingsmogelijkheden daarbij passen. Wil jij werken bij een groeiende organisatie waarin jij de ruimte krijgt om jouw talent en kennis in te zetten? Dan kom ik graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Functieomschrijving
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een allround Elektromonteur. Als allrounder ben jij de vakman op het gebied van licht- en krachtstroom, data-installaties en beveiliging. Van het vervangen van een meterkast, het uitbreiden van de groepenkast, databekabeling aanleggen of de renovatie van een complete elektrotechnisch installatie, jij bent de expert hierin en levert vakwerk!

Functie-eisen
Heb jij een afgeronde MBO elektrotechnische opleiding of vergelijkbaar, in het bezit van rijbewijs B, eigen vervoer en woonachtig in de omgeving van Doetinchem, dan ben ik op zoek naar jou!

Aanbod
Salaris:  In overleg  , gereedschap en elektrisch gereedschap.
Leuke opdrachten in de provincie Gelderland!

Ben jij enthousiast om voor een jong en dynamische organisatie jouw kennis en talent toe te passen in de praktijk? Neem dan contact op met Isabel Langenhorst via +31651578655 of mail isabel@mevaro.nl