Momenteel bevindt u zich op de webpagina van beschikbare kandidaten. Wij houden deze pagina wekelijks bij.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via info@mevaro.nl of bel 0314-210007.

Opleidingen: LTS Installatietechniek, LTS Elektrotechniek, MBO 1e Monteur Installatietechniek/ Monteur CV.  Diverse cursussen afgerond o.a. Service storingen en onderhoud toestellen, Atag, Nefit, lassen en autogeen lassen, noodverlichting, VCA etc.

+/- 15 jaar als Loodgieter – CV monteur affiniteit elektrotechniek en 6 jaar als Servicemonteur en onderhoudsmonteur ketels.

Kandidaat is te omschrijven als een enthousiaste en vlotte man die graag werkt in de installatietechniek richting de particuliere sector.

Als leerling is hij gaan werken bij een allround installatiebedrijf waar hij verantwoordelijk was voor zowel W als E installaties. Hij heeft hierdoor verschillende klussen gedaan voornamelijk richting de renovatie en nieuwbouw van woningen. Tevens heeft hij enkele klussen in de utiliteitsbouw gedaan zoals de renovatie van kantoorpanden. Daarnaast heeft hij kennis van zink en dakwerk. Hij kan goed vanaf tekening werken voor het aansluiten en installeren van leidingen, verwarmingselementen, sanitair en klein elektrowerkzaamheden.

Als servicemonteur heeft hij voornamelijk onderhoud en storingen aan ketels verholpen. Echter wil hij dit liever niet meer doen in verband storingsdienst. Hij is beschikbaar in dagdienst.

Momenteel is hij werkzaam in de renovatie van badkamers, keukens en toiletten. Hij zou dit graag willen uitbreiden met het aanleggen van CV installaties en diverse particulieren werkzaamheden o.a. zink en dak. De werkzaamheden werden zelfstandig uitgevoerd.

Inzetbaar als Allround loodgieter – CV monteur en Installatiemonteur voor het aanleggen en installeren van Cv-installaties, verbouw, renovatie en nieuwbouw van woningen richting de particuliere sector.

In het bezit van rijbewijs B, BE en eigen vervoer met gereedschap. Bereidt tot reizen van 10 km enkele reis. Niet beschikbaar.

Opleidingen: stroommeters en gasmeters plaatsen, VCA-VOL, BEI VOP, VIAG VP, BEI VP.

14 jaar als installatiemonteur, 3 jaar als hovenier en +/- 2,5 jaar als productiemedewerker.

Kandidaat is te omschrijven als harde werker met technisch inzicht en een klantgerichte houding. Hij heeft de laatste 14 jaar gewerkt als monteur voor het plaatsen van gas en stroom meters in de particuliere sector. Daarnaast was hij verantwoordelijk als voorman in het begeleiden en opleiden van leerling monteurs. Tevens verantwoordelijk voor het oplossen van storingen. Zijn werkzaamheden werden uitgebreid met het vervangen en plaatsen van groepen in de meterkast. Door omstandigheden moest hij helaas op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Het afgelopen half jaar heeft hij zich beziggehouden met de renovatie van woningen (badkamers, keukens en toilet) voor de woningstichting. Hij wil graag richting de renovatie en nieuwbouw van woningen werken. Zowel inzetbaar in de elektrotechniek als installatietechniek

Inzetbaar als monteur richting woningbouw zowel E als W-werkzaamheden. Het liefst voor renovatie en/of nieuwbouw klussen o.a. badkamer, keukens etc.

Hij heeft kennis van gas-, waterleidingen, sanitair en verwarming. Bekend met het aanleggen van lichtpunten, stopcontacten en het aanpassen van de meterkast.

In het bezit van handgereedschap en hij zou graag het e.e.a. willen toelichten in een persoonlijk gesprek.

Opleidingen/Cursussen: MBO Monteur Sterkstroom installaties en VCA-B. .

3 jaar als montage medewerker en +/- 4 jaar als monteur elektrotechniek.

Kandidaat is te omschrijven als een open en enthousiaste jongeman die zich wil ontwikkelen als allround monteur woningbouw. Hij heeft werkervaring opgedaan bij een klein bedrijf waar hij diverse werkzaamheden heeft uitgevoerd in de particuliere sector.

Hij is op zoek naar een werkgever in de renovatie en nieuwbouw van woningen. Hij kan prima vanaf tekening werken en heeft ervaring met verschillende materialen zoals flexibele buis etc. Hij is graag bezig met routinematige werkzaamheden zoals in de renovatie en/of nieuwbouw om de “productie” te halen.

De werkzaamheden werden zelfstandig uitgevoerd en hij was verantwoordelijk voor het aanleggen en repareren en renoveren van elektrotechnisch installatie richting woningbouw. Daarnaast heeft hij ervaring met datanetwerken en het installeren van zonnepanelen en het aansluiten van omvormers.

Inzetbaar als Elektromonteur woningbouw.

In het bezit van eigen vervoer en (hand)gereedschap. Bereidt tot reizen van 30 km enkele reis.  In overleg beschikbaar.

 

 

 

Opleidingen: LTS Metaalbewerking, LTS Fijn Metaalbewerker, MBO 1e Monteur Installatietechniek/ Monteur CV.  Diverse cursussen afgerond o.a. Booglassen en VCA.

+/- 30 jaar als Loodgieter – CV monteur en 6 jaar als allround loodgieter – CV monteur.

Kandidaat is te omschrijven als een rustige man met gedegen kennis in de installatietechniek. Gaat voor kwaliteit, is gedreven en goed in plannen en organiseren.

Als loodgieter – CV monteur heeft hij +/- 36 jaar werkervaring in de installatietechniek. Zijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit laswerkzaamheden richting de utiliteit en industrie. Daarnaast heeft hij vanaf tekening gewerkt en zich bezig gehouden met het aansluiten en installeren van leidingen, verwarmingselementen, sanitair en complete ketelhuizen. Tevens bekend met de nieuwbouw en renovatie van een gemeentehuis, scholen en ziekenhuis. De werkzaamheden werden zelfstandig uitgevoerd.

Inzetbaar als Allround loodgieter – CV monteur en Installatiemonteur voor het aanleggen en installeren van Cv-installaties, verbouw, renovatie en nieuwbouw van utiliteit en industrie projecten. Tevens bekend met het uitvoeren van rioolwerkzaamheden.

In het bezit van rijbewijs B, BE en eigen vervoer met gereedschap. Bereidt tot reizen van 100 km enkele reis. Beschikbaar in overleg.

Opleidingen: Motorvoertuigentechniek, Vertegenwoordiger, VCA, Heftruckchauffeur.

+/- 9 jaar als planner, 10 jaar als commercieel medewerker, 3 jaar als voorman magazijn, +/- 10 jaar als lijmer/voeger.

Kandidaat is te omschrijven als een vriendelijke en nette man. Hij omschrijft zichzelf als een technische duizendpoot met veel ervaring in de technische branche.

Kandidaat heeft na het behalen van zijn opleiding motorvoertuigentechniek veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Hij is het type werknemer die zowel richting bouw als techniek verschillende taken oppakt. De laatste jaren heeft hij gewerkt als planner/werkvoorbereider in de automotive branche.

Als planner/werkvoorbereider bestonden zijn werkzaamheden uit het aansturen van de servicemonteurs, inkoop voor het magazijn, klantencontact en de planning maken en eventueel aanpassen.

Kandidaat is op zoek naar een nieuwe uitdaging als planner/werkvoorbereider

Daarnaast komt hij het best tot zijn recht in een ad hoc functie. Hij is stressbestendig en met zijn technische achtergrond kan hij zich goed aanpassen bij een technisch bedrijf richting werktuigbouwkunde en of bouw.

Inzetbaar als planner/werkvoorbereider.

In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer. Bereidt tot het reizen van 30 km enkele reis. In overleg beschikbaar

Opleidingen/Cursussen: VMBO Elektrotechniek, MBO Monteur Sterkstroominstallaties, MBO Grafisch Vakman, verlichting, NEN 3140, VCA.

+/- 3 jaar als inbouwmonteur, 4 jaar als drukker, 11 jaar als service engineer, +/- 4 jaar als Servicemonteur, 1 jaar als adviseur noodverlichting.

Te omschrijven als een nette, representatieve en klantvriendelijke jongeman. Hij is naar zijn opleiding tot elektromonteur gaan werken als inbouwmonteur. De werkzaamheden bestonden uit het inbouwen van alarminstallaties, cruise controle, navigatiesystemen etc.

Via een bekende is hij de opleiding tot grafisch vakman gaan volgen.

Echter door de ploegendiensten was het niet hetgeen dat hij voor langere tijd wilde gaan doen.

Waardoor hij terecht is gekomen in de de service. Als servicemonteur heeft hij diverse reparatiewerkzaamheden uitgevoerd. O.a. het repareren van magazijnkranen, machines en appendages.

Als adviseur noodverlichting bestonden zijn taken o.a. uit het afspraken maken met klanten, adviseren over nood evacuatie en vluchtroutes volgens wetgeving. Daarnaast kwamen hier de jaarlijks keuringen volgens voorschriften bij kijken.

Momenteel is hij werkzaam als servicemonteur. Echter wil hij graag 32 uur werken en geen storingsdiensten draaien.

Inzetbaar als (Elektro)monteur eventueel richting service.

In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer. Bereidt tot het reizen van 40 km enkele reis. 1 maand opzegtermijn.

Opleidingen/ Cursussen: VMBO en MBO automonteur.

2 jaar als leerling automonteur, 1 jaar als assistent monteur en +/- 1 jaar als koelmonteur.

Kandidaat is te omschrijven als een nette en leergierige jongeman met een gedreven instelling.

Na zijn VMBO te hebben afgerond, heeft hij gekozen voor een opleiding richting automonteur. In zijn stageperiode kwam hij er snel achter dat automonteur niet het beroep is waar hij verder mee wil.

Via een uitzendbureau is hij terecht gekomen in de installatietechniek/elektrotechniek. Hij heeft assisterende werkzaamheden gedaan. O.a. het trekken van kabels, monteren van armaturen, lampen en schakelmateriaal. Het boren van gaten en sleuven frezen. Ook kwam hij in aanraking met het plaatsen en monteren van centrale verwarming. Dit laatste vind hij leuk werk om te doen. Helaas had het installatiebedrijf geen mogelijkheden om hem een opleiding te laten volgen. Waardoor hij in overleg bij een bedrijf in de koeltechniek terecht kwam. In de koeltechniek was hij verantwoordelijk voor het monteren en plaatsen van airco’s en klimaatinstallaties onder begeleiding van een ervaren monteur. Zowel bij particulieren als ook bij bedrijven. Momenteel is hij op zoek naar een installateur, waar hij de mogelijkheid heeft om een opleiding te volgen.

Hij heeft basiskennis van de installatietechniek. Daarnaast heeft hij materialen en gereedschap kennis. Intentie om een opleiding richting installatietechniek te volgen.

Inzetbaar als assistent cv monteur richting woningbouw en utiliteitsbouw. Ook zeer geschikt voor het werken bij particulieren.

In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer. Bereidt tot reizen max. 30 km. enkele reis. Beschikbaar in overleg.

Opleidingen/ Cursussen: LTS Elektrotechniek, certificaten Elektrotechniek en VCA.

+/- 22 jaar als elektromonteur woningbouw, 6 jaar elektromonteur utiliteit en 2 jaar dienstplicht.

Werknemer is te omschrijven als een gedegen, rustige en sociale man met werkersmentaliteit.

Elektromonteur die naar het behalen van zijn LTS, de dienstplicht heeft volgemaakt. Hierna is hij bij een installatiebedrijf in Didam gaan werken als allround elektromonteur. Hier is hij 22 jaar werkzaam geweest. Door een reorganisatie moest hij helaas op zoek naar een nieuwe baan. De werkzaamheden die hij heeft uitgevoerd waren zowel in de particuliere woningbouw als in de nieuwbouw en renovatie. Tevens was hij verantwoordelijk voor het zelfstandig installeren van elektrotechnische installaties t.b.v. kantoorpanden, appartementencomplexen en zorginstellingen. Daarnaast bekend met het installeren van zonnepanelen en brand- meldinstallaties.

Inzetbaar als allround elektromonteur utiliteit en woningbouw.

In het bezit van rijbewijs B en bus met (elektrisch) gereedschap. Bereidt tot reizen. Niet beschikbaar.

Opleidingen/Cursussen: MBO metaal en mechanische technieken, Mig/Mag 1 en 2, Tig 2, 3, RVS, VCA-VOL, ISO 9606-4, ISO 9606-1, EN 287-1.

12 jaar als constructiebankwerker-lasser, 8 jaar als meewerkend voorman – constructiebankwerker, 1 jaar als werkvoorbereider.

Te omschrijven als een representatieve en nette man die gaat voor het afleveren van vakwerk. Als de klant tevreden is, is hij dat ook.

Hij heeft de lagere school afgerond en is naar zijn MBO begonnen als lasser Mig/Mag en TIG. Aan de slag gegaan bij verschillende bedrijven in de metaalbewerking van staal, RVS en constructie. Hij kan zelfstandig vanaf tekening werken en hij heeft de mooiste producten gemaakt.

Als constructiebankwerker-lasser bestonden zijn werkzaamheden uit het controleren van tekeningen en het samenstellen en lassen van producten. Hij heeft voornamelijk voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie gewerkt. Door zijn kwaliteiten heeft hij bij het bedrijf waar hij als constructiebankwerker in dienst was de kans gekregen om als meewerkend voorman te werken. Dit heeft hij met beiden handen aangepakt. Als meewerkend voorman was hij verantwoordelijk voor het optimaliseren van het productieproces, waarborgen van kwaliteit en planning. Hij was hierin de schakel tussen kantoor en werkplaats. Helaas werd het bedrijf overgenomen, waardoor hij op zoek moest naar een nieuwe uitdaging.

Deze uitdaging heeft hij gevonden als werkvoorbereider.  Hij was daar verantwoordelijk voor de bestelling van materialen, calculeren, offreren en het aanspreekpunt voor de werkplaats.

Momenteel op zoek naar een job richting meewerkend voorman / planner of constructiebankwerker/lasser.

Bekend met metaalbewerkingsmachines, kantbank, draaien, frezen. Lasprocessen Mig/Mag en TIG. Daarnaast het samenstellen en lassen van hoogwaardige RVA-producten en montage.

Inzetbaar als meewerkend voorman/ werkvoorbereider richting Constructie/metaal of Constructiebankwerker-Lasser.

Bereidt tot reizen van 40 km enkele reis. In overleg beschikbaar.

Opleidingen: LTS Elektrotechniek, KMBO Elektrotechniek, MBO Eerste Monteur Sterkstroom, MBO Technicus Elektrotechnische bedrijfsinstallaties, Aangevuld met NEN3140, NEN1010, VCA-B, AutoCad en Siemens PLC S7.

+/- 29 jaar werkervaring richting elektrotechniek, 2 jaar als monteur technische dienst, 8 jaar als monteur machinebouw, 10 jaar als monteur industrie en 9 jaar als elektromonteur.

Kandidaat is te omschrijven als een rustige man met technische kennis richting utiliteit en industrie. Zijn werkzaamheden bestonden uit het bekabelen van machines en het installeren van elektrotechnische installaties. Het monteren van componenten en het aansluiten van sensoren en apparatuur. Tevens kwam hier het testen en eindcontrole uitvoeren van besturingskasten en onderverdelers bij kijken. Als elektromonteur utiliteit was hij verantwoordelijk voor het installeren en aansluiten van elektrotechnische installaties ten behoeve van kantoorpanden, scholen en ziekenhuizen.

Kennis van sterkstroom en zwakstroom installaties. O.a. beveiligingsinstallaties, brand- meldinstallaties. Goede kennis van industriële automatisering, bedraden van besturingskasten.

In het bezit van eigen vervoer, rijbewijs B en eigen (hand)gereedschap + elektrische gereedschap. Bereidt tot het reizen van max. 45 km. (Enkele reis).

Niet beschikbaar.

Opleidingen/Cursussen: MBO Assistent metaalbewerking, MBO Constructiebankwerker, MIG/MAG lassen.

+/- 6 jaar als constructiebankwerker-Lasser, 2 jaar als algemeen medewerker, +/- 1 jaar als monteur technische dienst.

Betrokken en vriendelijke jongeman die op zoek is naar een baan in de techniek.

Na de praktijkschool is hij begonnen als leerling monteur autotechniek, hij wilde graag sleutelen en dat is nog steeds een passie van hem. Echter door de Engelse taal, had hij veel moeite de opleiding te behalen. Hierdoor heeft hij later een switch gemaakt naar constructiebankwerker. Dit diploma heeft hij met succes behaald.

Hij is gestopt als automonteur en terecht gekomen als constructiebankwerker-lasser bij een montage bedrijf. Bij dit bedrijf heeft hij o.a. het samenstellen en lassen van trappen, hekwerken en balustrades gedaan. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het plaatsen en monteren in de buitendienst. Dit heeft hij met veel plezier uitgevoerd.

Momenteel is hij op zoek naar een baan als metaalbewerker/ montage of assemblage monteur.

Hij staat open voor verschillende werkzaamheden in de werktuigbouwkunde/metaal.

Bekend met diverse lasprocessen, instellen en repareren van machines en installaties, montage en assemblage.

Inzetbaar als monteur montage en assemblage, metaalbewerker, lasser.

In het bezit van eigen vervoer, rijbewijs B. Bereidt tot het reizen van 30 km enkele reis. In overleg beschikbaar.

Opleidingen/Cursussen: VMBO TL, MBO 2, MBO 3 Servicemonteur Installatietechniek, diverse cursus tbv ketels o.a. Remeha, Nefit etc. en VCA.

+/- 7 jaar ervaring als installatiemonteur en 2 jaar als verkoopmedewerker.

Kandidaat is te omschrijven als een klantvriendelijke, sociale en vriendelijke jongeman.

Hij is na zijn MBO-opleiding gaan werken bij de karwei als verkoopmedewerker. In de weekenden had hij een baantje als hulpmonteur bij een installatiebedrijf. Zijn interesse is gewekt waardoor hij zijn baantje als verkoopmedewerker heeft opgezegd om fulltime te gaan werken als installatiemonteur. Hij is in dienst gegaan bij een klein installateur waar hij verantwoordelijk was voor de complete renovatie en nieuwbouw van installaties in woningen. Daarnaast werd hij ingezet voor het onderhoud en service aan CV-ketels. Zodoende is hij gestart met de opleiding servicemonteur installatietechniek. Doordat de gezondheid van zijn destijds werkgever achteruit ging waren er twee opties:  bij een ander installateur in dienst gaan of als zelfstandiger verder gaan. Dit laatste heeft hij gekozen.

Echter is hij er achtergekomen dat ondernemen niet is wat hij ambieert. Dit omdat het niet alleen projecten afronden betreft maar ook de complete administratie. Hij merkte op dat hij weinig tijd had om te genieten van zijn vrije momenten en continu bezig was met ondernemen. Hij wil graag zijn kennis en ervaring verder inzetten en in loondienst bij een installateur bij hem in de buurt.

Storingsdiensten draaien en een keer langer door werken is voor hem geen probleem. Kandidaat komt over als een klantvriendelijke en nette jongeman.

Inzetbaar als Servicemonteur installatietechniek en Installatiemonteur voor het aanleggen en onderhouden van Cv-installaties, verbouw, renovatie en nieuwbouw van badkamers, wc units en keukens. Tevens het uitvoeren van rioolwerkzaamheden.

In het bezit van rijbewijs B, BE en eigen bus met gereedschap. Bereidt tot reizen van 40 km enkele reis. In overleg beschikbaar.

Opleidingen/ Cursussen: VMBO Landbouw, MBO-elektrotechniek, VCA-VOL, kleine blusmiddelen en levensreddend handelen.

4 jaar als hulpmonteur elektrotechniek, 1 jaar als monteur transformatoren, 4 jaar als reparateur wegdek.

Kandidaat is te omschrijven als een harde werker met een leergierig karakter. Hij wil zich verder ontwikkelen in de elektrotechniek. Hij heeft de basiskennis en kan zelfstandig draadtrekken, buis en schakelmateriaal monteren. Daarnaast kan hij onder begeleiding tot aan de meterkast het aansluiten van elektrotechnische installaties.

Inzetbaar als hulpmonteur elektrotechniek richting woningbouw en utiliteitsbouw.

In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer. Bereidt tot reizen max. 30 km. enkele reis. Niet beschikbaar.

Opleidingen/ Cursussen: VMBO Metaaltechniek, MBO Monteur Elektrotechnische Installaties, MBO Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties, MBO Technicus Elektrotechnische Industriële Producten en Systemen, VCA-VOL, PLC en AutoCad.

+/- 9 jaar als Elektromonteur woningbouw en utiliteit, +/- 2 jaar als monteur kasten en panelen.

Kandidaat is te omschrijven als een enthousiaste en vlotte jongeman met veel kennis van de elektrotechniek.

Na zijn Vmbo is hij als 17 jarige jongen begonnen als leerling monteur elektrotechniek. Hij is geschoold tot en met MBO niveau 4 Technicus bij een en dezelfde opdrachtgever. Als leerling monteur heeft hij diverse werkzaamheden gedaan in de utiliteit zoals de verbouwing en onderhoud van een zwembad en kantoorpanden. In de industrie was hij verantwoordelijk voor het draaiende houden van het machinepark en het oplossen van storingen.

In de woningbouw heeft hij voornamelijk gewerkt in het luxere segment woningen voor het compleet installeren van elektrotechnische installaties. Hij is zelfstandig heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en gaat voor kwaliteit.

Hij heeft kennis van zwak- en sterkstroom installaties, beveiligingsinstallaties, bussystemen en NEN.

Hij kenmerkt zich door zijn creatieve, zelfstandige en kwaliteit gericht werken. Nette en betrouwbare jongeman.

Inzetbaar als Elektromonteur utiliteit en woningbouw voor het zelfstandig installeren van elektrotechnische installaties, verbouw, nieuwbouw en renovatie.

In het bezit van rijbewijs B en BE, Bus met eigen (hand en elektrische) gereedschap. Bereidt tot reizen max. 50 km. enkele reis. Niet Beschikbaar

Opleidingen/ Cursussen: Havo, MBO Monteur sterkstroom Installaties, MBO Eerste monteur sterkstroom Installaties en VCA.

+/- 17 jaar als montagemedewerker, 2 jaar als Leerling elektromonteur, 16 jaar als allround elektromonteur woningbouw en utiliteitsbouw, +/- 2 jaar als monteur kasten en panelen.

Werknemer is te omschrijven als een betrouwbare en gedegen man met veel kennis van de elektrotechniek.

Hij is zijn loopbaan begonnen als montagemedewerker. Destijds was zijn interesse in de elektrotechniek gewekt. Hij is gestart met de opleiding MBO Monteur Sterkstroom Installaties, dit in combinatie met werken. Zo heeft hij zich als leerling monteur bezig gehouden met het aanleggen van elektrotechnische installaties, data installaties, brandmeld en inbraakinstallaties. De werkzaamheden heeft hij in opdracht van diverse installateurs in de Achterhoek uitgevoerd.

+/- 16 jaar bij één en dezelfde opdrachtgever gewerkt in de elektrotechniek als Allround elektromonteur utiliteit en woningbouw. De werkzaamheden bestonden uit het aanleggen van elektrotechnische installaties ten behoeve van fabrieken, kantoren, winkels en opslagruimtes. Deze werkzaamheden heeft hij als leidinggevende monteur uitgevoerd. Daarna heeft hij +/- 2 jaar als monteur kasten en panelenbouw gewerkt bij een bedrijf in Doetinchem. Hij was verantwoordelijk voor het bedraden van besturingskasten. Van origine een elektriciën en is middels Mevaro Personeel een jaar aan het werk als Allround elektromonteur. Hij heeft diverse projecten bij één en dezelfde opdrachtgever afgerond met succes.

Hij heeft kennis van zwak- en sterkstroom installaties, NEN kwalificaties en bussystemen.

Inzetbaar als Allround elektromonteur utiliteit en woningbouw.

In het bezit van rijbewijs B en (elektrisch) handgereedschap. Bereidt tot reizen max. 30 km. enkele reis. Niet beschikbaar.

Opleidingen/ Cursussen: MBO Monteur Elektrotechnische Installaties en VCA.

+/- 2 jaar als elektromonteur woningbouw.

Kandidaat is te omschrijven als een rustige jongeman met basis kennis van de elektrotechniek.

Na het behalen van zijn VMBO diploma is hij in 2017 gestart met de opleiding Monteur Elektrotechnische Installaties. De opleiding heeft hij in 2019 met succes behaald. Hij heeft middels een werk/leerovereenkomst gewerkt en zich bezig gehouden met het installeren van nieuwe elektrotechnische installaties in woningen. Het aanleggen van flexibele buis, aansmeren van dozen en afmontage zijn werkzaamheden die hij zelfstandig heeft uitgevoerd. Momenteel zoekt hij een enthousiaste werkgever waar hij de fijne kneepjes van het vak als elektromonteur kan leren.

Inzetbaar als hulpmonteur elektrotechniek richting de woningbouw.

In het bezit van rijbewijs B, helaas nog geen eigen vervoer. Niet beschikbaar.

Opleidingen: LTS, MBO elektrotechniek en VEV Eerste monteur sterkstroom installaties.
Cursussen: VCA, NEN 3140 VOP + Inspectie Elektrische Gereedschappen en NEN 3140 VP.

+/- 24 jaar werkervaring richting de elektrotechniek. O.a. 5 jaar als bedradingsmonteur en 19 jaar als zelfstandig elektromonteur richting installatietechniek.

Kandidaat is te omschrijven als een representatieve en nette man met werkers mentaliteit. Hij gaat voor kwaliteit en is een zelfstandig monteur voor het installeren van elektrotechnische installaties in woningen, utiliteit en industrie. Tevens is hij inzetbaar als leidinggevende elektromonteur richting installatietechniek. O.a. bekend met het aansluiten en monteren van complete en complexe elektrotechnische installaties voor zorgcentra, kantoorpanden, fabriekshallen en woningen. Kennis van bussystemen, noodverlichting, zwakstroom en beveiligingsinstallaties zoals camera’s, intercoms etc. Hij is prettig in de omgang en gaat voor het afleveren van kwaliteit.

In het bezit van rijbewijs B, eigen vervoer met (elektrisch) gereedschap. Bereidt tot reizen. Beschikbaar per week 23 (2 juni 2020).

Opleidingen/Cursussen: LTS Installatietechniek, MBO Assistent verwarmingsmonteur, MBO Verwarmingsmonteur, MBO Onderhoudsmonteur verwarmingstechniek, MBO Servicemonteur installatietechniek, 1ste monteur elektrotechnische installaties. Aangevuld met diverse cursussen ten behoeve van CV-ketels onder andere Remeha, Daalderop en VCA.

13 jaar als service en onderhoudsmonteur, 5 jaar als verwarmingsmonteur, 5 jaar als assistent verwarmingsmonteur, 2 jaar als 1ste monteur CV en storingsmonteur.

Kandidaat is te omschrijven als een klant- en servicegerichte man met goede kennis van de installatietechniek en de elektrotechniek. Daarnaast is hij leergierig en beschikt over goede contactuele en sociale vaardigheden.

Na zijn LTS-installatietechniek is hij gaan werken als assistent verwarmingsmonteur. Hier was hij verantwoordelijk voor het aanleggen van PVC- en PE-leidingen, koperen waterleidingen met hardsoldering richting de utiliteit. Daarna heeft hij 5 jaar gewerkt als verwarmingsmonteur voor het aanleggen van dikwandig CV-installaties ten behoeve van de utiliteit.

Als 1ste monteur en storingsmonteur bestonden zijn werkzaamheden uit service en klantenwerk. Zijn werkzaamheden bestonden uit het aanleggen van verwarmingselementen, water- en CV leidingen en het installeren van dun- en dikwandige CV.

De laatste 7 jaar tot heden werkt hij als service en onderhoudsmonteur/ installatiemonteur. Hij heeft ervaring met diverse CV-ketels o.a. Nefit, Vailliant, Remeha, Bosch, Daalderop, Agpo, Itho, Atag, Awb en Intergas. Daarnaast ook kennis van gaskachels van o.a. Faber, Dru, Bellfires, Barbas. Ook het installeren van airco, warmtepompen of het plaatsen van zonnepanelen behoren tot zijn taken. Tevens is hij bekend met het plaatsen en installeren van meterkasten cq. groepenkast.

Uiteraard heeft hij geen moeite met het draaien van storingsdiensten en moet hij een keer langer doorwerken, dan is dit voor hem geen probleem.

Momenteel is hij opzoek naar een leuk bedrijf in de omgeving van Elst-Arnhem waar hij zich verder kan ontwikkelen. Hij komt het best tot zijn recht in het klantenwerk met hoofdmoot W affiniteit E.

Inzetbaar als servicemonteur W affiniteit E voor het aanleggen en onderhouden van CV-installaties, airco’s en warmtepompen etc. reparatiewerkzaamheden gericht W en E, verbouw en renovatiewerkzaamheden.

In het bezit van rijbewijs B. Bereidt tot reizen van 30 km enkele reis. Niet beschikbaar.