De powervrouwen van Mevaro Personeel detacheren alweer aardig wat jaartjes personeel voor de techniek- en bouwsector in de regio Doetinchem. Sinds 2017 zijn er tal van succesvolle samenwerkingen ontstaan. Van feedback wordt iedereen wijzer. Vandaar de vraag aan Mevaro’s personeel: hoe is het eigenlijk om voor deze powervrouwen aan de slag te gaan?

Oprichter Isabel Langenhorst en sidekick recruiter Manon Wolters helpen mensen aan allerlei passende banen in de techniek en de bouw. Van elektromonteurs en bouwpersoneel tot kantoormedewerkers. Dit doen de dames met veel plezier en passie voor het detacheringsvak. De twee zijn reuze benieuwd naar de samenwerkingservaringen van hun personeel.

Elektromonteur Rob Susebeek

In 2019 klopte Rob Susebeek zelf bij Mevaro Personeel aan. Na een positief gesprek werkt hij, sinds anderhalf jaar, met veel plezier als allround elektromonteur in de regio.

Lees verder onder de foto:

‘Mevaro Personeel denkt met je mee en is flexibel’

Rob is zeker tevreden over de werkwijze van Mevaro Personeel: “Ik vind het fijn en leuk om voor Mevaro Personeel te werken. De samenwerking is ontzettend prettig.” Er wordt volgens Rob altijd fijn en duidelijk gecommuniceerd. “Wat ik zeer belangrijk vind is dat, als er iets is, je echt bij hen terecht kunt en gehoord wordt. Ze denken met je mee en zijn flexibel. Mocht er privé iets aan de hand zijn, dan zijn er altijd oplossingen te vinden.”

Bovendien helpt Mevaro Personeel mee bij de persoonlijke ontwikkeling van monteurs. Dat vind Rob ook erg belangrijk. “Op dit moment volg ik geen opleiding, maar die mogelijkheden zijn er gelukkig wel.”

Ook niet onbelangrijk: Mevaro Personeel betaalt een goed salaris volgens Rob. “Elke week lever ik mijn urenstaat in en ze zorgen ervoor dat ik mijn salaris netjes op tijd ontvang.”

‘Werk is afwisselend en uitdagend’

Het ene moment is Rob werkzaam voor een installateur en het andere moment voor een elektrotechnisch bedrijf in de industriële automatisering. “De looptijd qua planning is meestal een half jaar tot driekwart jaar bij een opdrachtgever. Dit maakt mijn werk elke keer weer uitdagend en afwisselend.”

“Ik heb bewust voor een technisch detacheringsbureau gekozen, omdat ze mij de afwisseling kunnen geven én tegelijkertijd alles goed geregeld is. Momenteel zit ik goed op mijn plek en hoop nog een lange periode hier te kunnen werken. Ik zou niets willen veranderen aan de manier van werken bij Mevaro Personeel.”

Allround medewerker grond-, weg- en waterbouw Wietse Rougoor

Wietse is sinds 2 mei 2017 in dienst. “Drie jaar geleden heeft Isabel mij gevraagd om te komen werken voor Mevaro Personeel en de rest is geschiedenis.”

Lees verder onder de foto:

‘Mevaro Personeel kijkt naar wat je écht kunt’

Destijds was Wietse op zoek naar passend werk. Vanwege zijn boerenachtergrond dacht hij er altijd aan om op de boerderij van zijn ouders te gaan werken. Wietse: “Toch wilde ik mij graag eerst oriënteren op ander werk in een andere richting. Ik kwam er al snel achter dat ik graag iets met mijn handen en techniek wilde gaan doen. Na mijn vmbo-landbouwschool ben ik bij Mevaro Personeel gaan werken. Hier wordt echt gekeken naar wat je kan en waar je interesses liggen.”

De werkwijze van Mevaro Personeel is prima en praktisch volgens Wietse. “Ik word iedere week gebeld voor mijn precieze uren en krijg mijn salaris netjes op tijd betaald.”

‘MBO diploma gehaald via Mevaro Personeel’

“Toen ik startte bij Mevaro Personeel heb ik verschillende werkzaamheden opgepakt. Ik liep mee met een ervaren servicemonteur, en daarna werkte ik een tijdje als montagemedewerker voor het installeren van zonnepanelen. Uiteindelijk kwam ik erachter dat mijn passie ligt in het grondverzet. Inmiddels heb ik via Mevaro Personeel mijn MBO diploma Vakman GWW (grond-, weg- en waterbouw) gehaald. Momenteel ben ik bezig met mijn niveau 3 opleiding Allround Vakman GWW.”

‘De juiste keuze voor de lange termijn’

Volgens Wietse is het grote voordeel van werken bij Mevaro Personeel dat hij meer dan slechts één bepaalde functie kon vervullen. Hij deed verschillende werkervaringen op en kreeg hierdoor goed inzicht in zijn mogelijkheden. “Dankzij de verschillende werkzaamheden die ik heb opgepakt, zag ik goed wat voor soort werk ik écht graag wilde doen op de lange termijn. Dankzij deze werkwijze kon ik de juiste keuze maken voor een goedpassende en aansluitende opleiding. Momenteel zit ik erg goed op mijn plek en wil ik dit zeker nog een tijdje blijven doen.”

Ook aan de slag bij Mevaro Personeel?

Ben jij op zoek naar een baan in de techniek- of bouwsector? De powervrouwen van Mevaro Personeel horen erg graag welke werkwensen jij hebt en wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Neem contact op en bekijk samen jouw mogelijkheden.